BLAGDANSKI NAGRADNI NATJEČAJ

Poklanjamo osam paketa Olival Mikroeksfolijanta i Vitaminskog seruma R2 za porculanski ten

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i osvajajte nagrade! Ovih blagdana Živim.hr samo za pretplatnike newslettera poklanja više od 100 super nagrada!

Kako do nagrada?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu vam dostavljamo poveznicu na stranicu s našim blagdanskim nagradnim natječajem.


Ovih blagdana Živim.hr je pripremio četiri tjedna bogata nagradama!

Što osvajam?

Ako se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 9. prosinca 2019. u 11 sati, možete osvojiti jednu od 100 naših vrijednih nagrada. Drugi nagradni tjedan nagrađujemo s:

  • Oriflame - 10x Miss Giordani set & 10x Giordani Gold Man set
  • Olival - 8 paketa Mikroeksfolijanta i Vitaminskog seruma R2
  • Eucerin - 7 x Hyalluron dnevna krema i maska Hyalluron i 8x Hyalluron dnevna krema i vitamin C krema
  • ELEVEN Australia - Hutt Lagoon, 8 paketa

DOBITNICI:

Domenika Vecchio, Umag

Lara Milanović Pavić, Zagreb

Anita Pavlović, Osijek

Ana Kovač, Zagreb

Viktorija Marić, Osijek

Darija Sabljak, Zagreb

Simona Lekić, Koprivnica

Mirela Dadić, Vinkovci


Novi Olivalov Mikroeksfolijant za blistav porculanski ten

Jednom davno, živjela je lijepa princeza čiji su obrazi bili crveni kao ruža, a koža bijela kao snijeg. Zvala se Snjeguljica.” I da postoji u pravom životu, sigurno bi koristila Olivalov Mikroeksfolijant da očuva svoj legendarni porculanski ten.

Novi hibridni, namjenski piling iz Olivalove Professional linije sadrži salicilnu kiselinu, poznatu i kao beta hidroksilna kiselina (BHA) koja uz snagu biotina (vitamina H) te alantoina djeluje kao all-in-one beauty preparat za dubinsko čišćenje kože s produljenim djelovanjem.

Olivalov stručni tim osmislio je inovativnu formulu nove generacije mikroeksfolijanta koji istovremeno obavlja dvije važne funkcije - nježno mehaničko čišćenje odumrlih stanica kože te blagotvorno kemijsko čišćenje koje djeluje protuupalno i obnavljajuće.


Transformirajuća snaga djelatnih tvari

Novi Olivalov Mikroeksfolijant dolazi u finom prahu koji se aktivira dodavanjem vode te se pretvara u gustu pastu kojom se nježno masira vlažno lice. Ovaj funkcionalni beauty preparat za dubinsko čišćenje sadrži prirodna zrnca ricinusovog voska koji na ekološki savjestan i djelotvoran način mehanički uklanja gornje odumrle slojeve kože.

Druga faza djelovanja odnosi se na salicilnu kiselinu (BHA) koja prodire u dublje slojeve kože gdje učinkovito odstranjuje uzroke nepravilnostima poput akni, prištića i proširenih pora. Salicilna kiselina u postotku od 1% ima dokazano pozitivan učinak na mješovitoj, masnoj i reaktivnoj koži jer regulira lučenje sebuma te ublažava vidljivost postupalnih mrljica i hiperpigmentacije.

Ova kombinacija aktivnih pilirajućih tvari dodatno je oplemenjena njegujućim i obnavljajućim sastojcima poput vitamina H koji doprinosi hidrataciji, te zdravom i blistavom izgledu kože. Alantoin ima protuupalna, umirujuća i harmonizirajuća svojstva.

Transformirajuća snaga svih aktivnih tvari u novom Mikroeksfolijantu djeluju snažno regenarativno i pročišćavajuće.

Uključivanjem Olivalovog Mikroeksfolijanta u redovitu beauty rutinu, koži lica će biti omogućeno da ‘diše’ punim potencijalom i bude spremna upijati njegujuće kozmetičke preparate poput seruma i krema te da ujedno (p)ostane uravnotežena i lijepa.


Znate li koje su to top molekule protiv starenja kože?

Dermatološka istraživanja otkrila su kako su retinol i resveratrol tvari koje svaka za sebe i svaka u optimalnoj koncentraciji, a dispergirane u tekućem gelu, pokazuju izuzetno dobar učinak na koži s prvim znakovima starenja. O retinolu (vitaminu A) znamo kako dokazano ubrzava obnovu stanica i potiče sintezu kolagena. Resveratrol, aktivna tvar po prvi puta izolirana u crnom vinu, odnedavno se koristi u dermatologiji a Olival je među prvima ovu molekulu uvrstio u proizvod koji pomaže u prevenciji starenja kože.
Tome u prilog, dovoljno je spomenuti da su na zadnjem Kongresu dermatofarmacije objavljena tri znanstvena rada koja se bave mehanizmom djelovanja resveratrola i promoviraju je u top aktivnu molekulu protiv preuranjenog starenja kože.

Dokazano je da resveratrol zadržava vlagu u dubljim slojevima kože i djeluje antioksidativno i protuupalno zbog čega je idealan za problematičnu kožu sklonu nepravilnostima – umiruje crvenilo te sinergijski s retinolom pomaže ujednačiti teksturu kože, ublažiti vidljivost znakova starenja ili pak prevenirati nastanak bora i finih linija, a osim navedenog, aktivira i sirtuine – proteinske molekule dugovječnosti.

Uz resveratrol i retinol, Vitaminski serum R sadrži i hijaluronsku kiselinu te aloe veru, a namijenjen je prvim borama i problematičnoj koži koja može biti mješovitog tipa, sklona aknama. Dobro ga je koristiti za noć u kombinaciji s Vitaminskim serumom C koji se preporuča za dan.

Ovo su razlozi zbog kojih je Olival Vitaminski serum R postao bestseller već u prvim danima nakon lansiranja na tržište:

  • Zadržava vlagu u dubljim slojevima kože
  • Protiv fotostarenja
  • Smanjuje dubinu bora
  • Aktivira molekulu dugovječnosti
  • potiče proizvodnju kolagena

SAVJET VIŠE: Vitaminski serum R se zbog retinola savjetuje nanositi na kožu kao podlogu za noćnu kremu, a zbog hijaluronske kiseline u sastavu treba ga nanijeti na čistu, ali ovlaženu kožu tonikom ili termalnom vodom. Može biti koristan u liječenju iritacija ili crvenila kože nastale vanjskim faktorima, ali uvijek u kombinaciji s hranjivom ili hidratantnom kremom.

Više na https://olival.hr/

Linker
19. travanj 2024 08:07