UKLJUČI SE I OSVOJI

Dobitnici Apivita proizvoda iz najekskluzivnije linije Queen Bee su...

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i osvajajte nagrade


OVAJ NAGRADNI NATJEČAJ JE ZAVRŠIO. DOBITNICI SU:

  1. Ljiljana Stanić, Zagreb
  2. Paolo Korpar, Zagreb
  3. Dubravka Bregeš, Zagreb
  4. Karlo Brezovečki, Virovitica


Kako do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu vam dostavljamo poveznicu na stranicu s našim nagradnim natječajem.

Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo! Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti ni jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.


Što osvajam?

Ako se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 21. rujna 2020. do 12 sati možete osvojiti:

  • 1 x Queen Bee krema protiv starenja bogate teksture s grčkom matičnom mliječi inkapsuliranom u liposomima
  • 1 x Queen Bee krema protiv starenja za područje oko očiju s grčkom matičnom mliječi inkapsuliranom u liposomima
  • 1 x Queen Bee dnevna krema protiv starenja za lice s grčkom matičnom mliječi inkapsuliranom u liposomima
  • 1 x Queen Bee serum protiv starenja za lice s grčkom matičnom mliječi inkapsuliranom u liposomima

Apivita Queen Bee serum i krema lagane teksture


Kraljevski tretman dostojan svake žene

APIVITA, prirodna kozmetika koja svoje korijene vuče iz Grčke u svom širokom asortimanu proizvoda ima liniju koja je namijenjena glorifikaciji žene i njenoj prirodnoj ljepoti. APIVITINA Queen Bee linija, stvorena je kao lijek za kožu žena svih dobi.

Najveća odlika Queen Bee linije očituje se u tome da je APIVITA uspjela prenijeti moćne sastojke matične mliječi u najdublje razine keratinskog sloja kože. Inkapsulirana u liposome i obložena fosfolipidima, matična mliječ je transformirana i difuzirana bogatim hranjivim elementima poput aminokiselina, vitamina, šećera i masnih kiselina - čime se koža pomlađuje iznutra. Štoviše, liposom je nositelj iznimno umirujućeg i hidratantnog faktora koji poboljšava hidrolipidni zaštitni sloj kože.

Ono što je također važno naglasiti je da APIVITA zamjenjuje vodu organskim prirodnim infuzijama koje proizvodima pružaju poglavito antioksidativne učinke. S obzirom na to da većina kozmetike u sebi sadrži preko 70% udjela vode, baza APIVITA proizvoda pa tako i cjelokupne Queen Bee linije bogata je antioksidantima.

APIVITINA Queen Bee linija sastoji se od kreme protiv starenja lagane teksture, kreme protiv starenja bogate teksture, dnevne kreme protiv starenja za lice sa zaštitnim faktorom SPF20, noćne kreme protiv starenja, kreme protiv starenja za područje oko očiju i seruma protiv starenja za lice.

Linker
19. travanj 2024 06:57