Svaki tjedan nagrađujemo - prijavi se i osvoji!

Poklanjamo 6 vrijednih Bôcassy poklon-paketa za njegu kože lica!

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i svaki tjedan osvajajte nagrade! Uoči blagdana darujemo vam predivne božićne Bôcassy poklon-pakete!

 

Ovaj natječaj je završio. Dobitnici Bôcassy poklon-paketa  su:

  1. Maja Šloser-Gregurević, Slavonski Brod
  2. Ruža Vrbanić, Varaždin
  3. Dubravka Blažević, Bjelovar
  4. Sanja Dostal, Koprivnica
  5. Ankica Horvat, Keževo
  6. Smiljka Mišlov-Burčul, Zadar

 

O načinu preuzimanja nagrade dobitnicu ćemo obavijestiti e-mailom na adresu koju je ostavila u prijavi za nagradni natječaj.

 

Kako do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu vam dostavljamo poveznicu na stranicu s našim tjednim nagradnim natječajem.

 

Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo svaki tjedan! Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti ni jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.

Svakog tjedna priređujemo izbor sadržaja baš po vašem izboru, pripremamo dodatne teme koje ćete čitati prvi, a usto vas i nagrađujemo!

 

Što osvajam?

Ako se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 25. prosinca 2017. godine do 12:00 sati možete osvojiti:

6x Bôcassy poklon-paketa, i to:

  • 3x Bôcassy RESILIENCE & RECHARGE dnevnu i noćnu kremu iz linije za učvršćivanje i hidrataciju
  • 3x Bôcassy NOURRISSANTE dnevnu i noćnu kremu iz anti-age linije

LJEPOTA JE DUBLJA OD KOŽE

Trendove ne možemo zaobići, oni su tu poput valova na moru i utječu na naš život svakodnevno. Tako se pojavljuju i trendovi u njezi kože kao i samoj ljepoti. Prije desetak godina shea maslac i zeleni čaj izazvali su pravu revoluciju, dok su danas samo dosadni i usputni sastojci koje se i ne spominje.

Znači li to da je prije 10 godina njihovo djelovanje na kožu bilo bolje nego danas ili da je prije 100 godina bilo gotovo čudotvorno? Ili su zaista došli novi i bolji sastojci i naprosto premašili i zamijenili ove stare. Istina je - oboje.

Djelotvornost nama već dosadnih sastojaka poput biljnih ulja i biljnih pripravaka nikada se neće moći umanjiti, pa čak možda niti zamijeniti, no snaga, inovativnost i učinkovitost ovih novih također je nezamjenjiva. Stoga ih je najbolje kombinirati u istom proizvodu. Tako mogu popularni Hijaluronska kiselina, probiotici (Bifida, Lactobacillus, itd), prirodni peptidi, lipidi i mnogi drugi cutting edge sastojci, uz uporabu novih, inovativnih tehnologija, naći savršen par, pojačan učinak i višestruku dobrobit s dobrim starim i pouzdanim sastojcima koji nas uljepšavaju već stotinama godina.

 

'Prirodna' prevara

Tako su i "prirodni" proizvodi također trend. Pojam i značenje "prirodne kozmetike" uopće nije reguliran zakonom EU o kozmetičkih proizvodima stoga svatko u ovom segmentu može napisati što hoće. Tako nalazimo natpise da je proizvod gotovo potpuno prirodan, a sadrži mineralna ulja u prilično visokim količinama (MINERAL OIL, PARAFFINUM LIQUIDUM). No, mineralna ulja, kao i nafta, zapravo i jesu prirodni, no ono što čine koži i organizmu jest velika šteta. S druge strane, prirodni proizvodi za sada su prepoznatljivi samo po "crnoj listi" sastojaka koje ne sadrže, no u mnogim slučajevima oni ne sadrže gotovo ništa hranjivo i zdravo za kožu. Ipak, najveći paradoks prirodnih sastojaka koje toliko (s razlogom) volimo jest da su oni aktivni, stoga nestabilni, stoga zahtijevaju više konzervansa od onih sintetskih ili štetnih.

 

Prava ljepota

Što je onda prava ljepota? To je harmonija našeg izgleda i naših odluka. To je ne zatvarati oči i ne okretati glavu jer ono što šteti našem okolišu nužno šteti i nama. Prava ljepota je dublja od kože, ona prodire u srce i dušu. To je sućut, ona istinska, a pored toliko izbora koje naše generacije imaju ispred sebe, zaista je grijeh okrenuti glavu, ne saznati, ne zanimati se i, na koncu, ne odlučiti se za ono što je bolje, humanije i zdravije.

 

Ovog Božića neka prava ljepota bude poklon za cijelo čovječanstvo, jer "Ljepota će spasiti svijet" - Dostojevski.

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Možda će vas zanimati i ovo