BLAGDANSKI NAGRADNI NATJEČAJ

Poklanjamo 13 poklon paketa: Becutan - kultni brend za njegu dječje kože

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i osvajajte nagrade! Ovih blagdana Živim.hr samo za pretplatnike newslettera poklanja vam 13 Becutan poklon paketa.

Kako do nagrada?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu vam dostavljamo poveznicu na stranicu s našim blagdanskim nagradnim natječajem.

Što osvajam?

Ako se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 30. prosinca 2019. u 11 sati, možete osvojiti jedan od ukupno 13 Becutan poklon paketa.

DOBITNICI:

Mirna Jurić, Zagreb

Lara Višnjić, Šibenik

Sanela Kranjčec, Bjelovar

Veronika Sambolek, Čakovec

Gordana Boban, Mali Bukovec

Tihana Pavlović, Mali Lošinj

Marina Ključar, Osijek

Stela Brkić, Klis

Katica Janči, Crikvenica,

Branka Rožić, Križevci

Tena Blažević, Požega

Helena Šegović, Zagreb

Ivana Ćurić, Rakovica

Advent je već tradicionalno rezerviran za Becutanovu čaroliju i druženje s najmlađima. Tako su mali Bekutančići prošlog vikenda uživali u poznatom društvu Marijane Batinić i Luke Nižetića i zajedno se smijali, igrali, pjevali božićne pjesme, uživali u predstavama, ali i klizanju na čarobnom Ledenom parku Tomislavac….

Već tradicionalno Becutanovo druženje s klincima i njihovim roditeljima održalo se na jednoj od najljepših adventskih lokacija u Ledenom parku na zagrebačkom Tomislavcu. Zanimljiv i interaktivni program pod nazivom „Becutanova snježna čarolija“ trajao je punih pet sati kojeg su vodili Marijana Batinić i Luka Nižetić, te zajedno s mališanima jednako uživali u brojnim aktivnostima, ali i mini koncertu Luke Nižetića koji je otpjevao najljepše božićne pjesme za sve prisutne.

„Ovo je definitivno jedan od najbolje provedenih vikenada u prosincu i to u najljepšem društvu – onih najmanjih i najiskrenijih“ – izjavio je Luka koji je zajedno s Marijanom uživao i u klizanju s brojnim Bekutančićima na Ledenom parku.

A da bi snježna čarolija Becutana i dalje trajala, portal Živim.hr vas nagrađuje Becutan poklon paketima koji se koriste iz generacije u generaciju.

Dok je na samim početcima brend brojao tek pet proizvoda – šampon, kupku, ulje, puder i sad već kultnu kremu, danas možete birati među čak 50 proizvoda koji će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike. Ono što je važno naglasiti da su svi proizvodi iz Becutanove kolekcije namijenjeni nježnoj koži novorođenčadi i djece kojoj je potrebna posebna njega i pažnja.

Sretni dobitnik može osvojiti vrlo vrijedne i kvalitetne proizvode za njegu i zaštitu pelenskog područja među kojima su:

  • Becutan šampon i pjenušava kupka za djecu s lavandinim uljem,
  • Becutan ulje za djecu s lavandom,
  • Becutan dječja bademova krema,
  • Becutan dječja krema za njegu i zaštitu kože
  • Becutan sensitive maramice

Tako je Becutan i ovih blagdana onim najmanjima priuštio emotivan “miris djetinjstva” i još jednom potvrdio koliko je čvrsto povezan sa zajednicom koja ga vjerno prati više od 40 godina. Becutanovi kvalitetni i raznoliki proizvodi prvi su izbor brojnih roditelja kada je riječ o njezi nježne dječje kože.

Linker
20. travanj 2024 13:34