UKLJUČI SE I OSVOJI

Dobitnici dermoaktivnih kapi koji koži vraćaju elastičnost i čvrstoću te smanjuju bore su...

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i osvajajte nagrade!

Dobitnici su:

  1. Ana Milohanic, Rakalj
  2. Davorka Rački Zimolo, Pula
  3. Biljana Baranašić, Zagreb
  4. Rajka Kovačević, Beli Manastir
  5. Manuela Bilaver, Zadar
  6. Hana Ibrahimović, Zagreb
  7. Ana Neralić, Vinkovci
  8. Jelena Barać, (Novi) Zagreb
  9. Nikolina Varga, Sivica
  10. Vitka Spada, Pula

O načinu preuzimanja nagrade dobitnike ćemo obavijestiti e-mailom na adresu koju su ostavili u prijavi za nagradni natječaj.

Kako do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu se nalazi obrazac za prijavu na naš nagradni natječaj.


Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo! Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti ni jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.

Svakog tjedna priređujemo izbor sadržaja baš po vašem izboru, pripremamo dodatne teme koje ćete čitati prvi, a usto vas i nagrađujemo!


Što osvajam?

Ukoliko se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 17. lipnja 2019. godine do 12:00 sati možete osvojiti:

  • 10x 3 vrste dermoaktivnih kapi (hijaluronska kiselina, glikolna kiselina i morski kolagen)

LJETO TRAŽI DRUGAČIJU NJEGU KOŽE OD ONE KOJU IMAMO ZIMI

Kakva je vaša koža? Dehidrirana i isušena? Problematična s viškom sebuma ili pak oslabljenog tonusa s vidljivim borama? Želite li samo preventivno djelovati na vašu kožu?

Starenje kože ne može se spriječiti, no može se značajno usporiti. Pravilna njega ključan je korak u postizanju tog cilja, posebno ljeti kada je potrebno koristiti drugačije proizvode nego zimi.

Ljeti je koža izložena djelovanju UV zraka,morske vode i visokim temperaturama koji tope sebum u porama uzrokuju ubrzani gubitak hidratacije, razgradnju kolagenskih i elastinskih vlakna u dermi te tako ubrzavaju starenje kože. Koža je nakon ljeta dehidrirana, slabijeg tonusa, iziritirana...

Kao i uvijek,najbolje rješenje je prevencija, a ljekarna je sinonim za stručan savjet i učinkovitu prevenciju.

Naša je vječna dilema odakle početi i kako pravilno njegovati kožu prije ljeta i ljeti. Nije lako izabrati između brojnih proizvoda za njegu lica, a ako tome dodamo i veliki broj dostupnih tretmana odluka doista nije jednostavna.


Kako uopće kupujemo kreme, serume i druge proizvode za njegu kože?

Vjerujemo obećanjima reklamnih slogana? Slušamo savjet prijateljica, preporuku prodavačica ili promotorica? Isprobamo testere i na kraju kupimo da vidimo da li proizvodi djeluju kao što su nam obećali? Realno gledano,riskiramo, uložimo, isprobamo i često se razočaramo.

Hrvatske ljekarne strankama nude sigurniju, besplatnu mogućnost. Dermoaktivne kapi na bazi hijaluronske i glikolne kiseline te morskog kolagena iz njihove ponude možete isprobati uz dermomasažu kisikom.

Naime, beauty tretmani kisikom veliki su trend zahvaljujući odličnim rezultatima. Oxy dermo masaža u samo deset minuta unosi u kožu visoku koncentraciju čistog kisika i omogućuje ponovnu aktivaciju stanične proizvodnje. Trenutno dostupan tretman u ljekarnama odnosi se na “vodenu” dermo masažu uz pomoć Oxy dermo masažera GL6 koja se izvodi demonstrativne svrhe. Cilj je pokazati učinak dermoaktivnih kapi i drugih preparata za njegu te djelovanje masažera.

Tretman poboljšava ravnomjerniju aplikaciju kapi i bržu apsorpciju aktivnih sastojaka pa su već nakon prvog tretmana vidljivi pozitivni pomaci svih morfoloških parametara kože.

Koža je vidljivo svjetlija, kompaktnija, elastičnija, boljeg tonusa i hidratizirana. Lice je zaglađeno te je postignut trenutni lifting efekt koji značajno djeluje na izražajne bore. Tretman odmah pokazuje rezultate koje ćemo postići korištenjem ciljanog preparata kroz mjesec dana.

Nema praznih obećanja,samo konkretni rezultati na vašoj koži. Zvuči sjajno,zar ne?

Međutim, niste sigurni koje dermoaktivne kapi su idealni izbor za vašu kožu? Ne propustite idealnu priliku - naručite se on line u vama najbližu ljekarnu sa slobodnim terminima na besplatni tretman dermo masaže kisikom. Pružite svojoj koži najbolju njegu i tretman kakav zaslužuje pa uživajte u blistavoj i pomlađenoj koži nakon svega nekoliko minuta.

Broj raspoloživih termina je ograničen.

Više informacija na: www.drops.servicesforpharmacies.com/hr-all.php

Linker
25. travanj 2024 12:00