Zašto baš vi ne biste isprobali čari najprodavanijeg robotskog usisavača na svijetu?
 Foto: Promo
Uključi se i napokon odmori!

Osvoji najnoviji model iRobot Roomba robotskog usisavača e5154 za svoju obitelj

Nova serija robotskih usisavača Roomba oduševila je kupce diljem svijeta, a sa željom da vam olakšamo svakodnevno čišćenje i borbu s neželjenom prljavštinom, poklanjamo novi model robotskog usisavača Roombe e5154.

Ako u razdoblju od 1. listopada do 10. listopada proučite specifikacije nove serije e5 i napišete nam zašto baš vi zaslužujete novu Roombu e5154, ulazite u bubanj za osvajanje novog modela iRobot Roombe e5154.

Dobitnik nagrade osim što će odmarajući uživati u čišćenju, osvajanjem nagrade pristaje biti sudionik video svjedočanstva koji će se snimati u prosincu za blagdansku kampanju.

Dobitnik iRobot Roombe e5154 je Hrvoje Čonkaš. Dobitnik će biti obaviješten o detaljima preuzimanja nagrade putem mail adrese

Nova serija i Robot Roombe, Roomba e5!

Nakon velikog iščekivanja konačno je izašla nova i još bolja serija iRobot Roomba e5! Radi se o seriji robotskih usisavača koji posjeduju sve karakteristike serije 800, ali s još naprednijim i poboljšanim karakteristikama. Unutar serije nalaze se tri modela: e5158, e5154 i e5152.

Robotski usisavači Roomba serije e5 posjeduju revolucionarnu AeroForce tehnologiju koja očisti i do 50% više smeća, prašine i kose sa svih vrsta podova. Također, AeroForce trostupanjski sustav čišćenja koristi kombinaciju odvajanja, četkanja i usisavanja za učinkovito čišćenje. Wifi veza omogućuje da se robotima može upravljati pomoću iRobot HOME mobilne aplikacije i kada se nalazite izvan doma. Započnite čišćenje ili zakažite raspored čišćenja pomoću iRobot HOME aplikacije dostupne za Android i iOS.

Inteligentni sustav za navigaciju iAdapt omogućuje robotskom usisavaču da preispituje svoju okolinu 60 puta u sekundi koristeći niz senzora i 40 različitih načina prilagođavanja specifičnom području, ispod i oko namještaja, stolova, stolica ili posudica za hranu vaših ljubimaca bez oštećenja ili prevrtanja.

Idealan je za stanove i kuće s površinom do 120m2. Također, Roomba serije e5 nema problema s prelaženjem na različite podloge jer uspješno savladava prepreke do 1.5 cm, a pomoću bočnog sustava bez problema usisava i uz zidove i kuteve. Ugrađena je i nova 1800 mAh litij-ionska baterija s kojom Roomba može raditi do 90 minuta nakon čega se sama vraća na punjenje. Uređaj uključuje i virtualni zid koji se koristi kao nevidljivi zid razdvajanja u prostoru čime se može efikasno ograničiti kretanje Roombe, primjerice možete usisati samo određenu sobu, dio sobe ili pak ograničiti gdje da ne usisava kako bi zaštitili namještaj ili hranu vaših kućnih ljubimaca.

Osim svih navedenih karakteristika robotski usisavači iRobot Roombe serije e5 obogaćeni su dodatnim karakteristikama koje su detaljnije prikazane u nastavku.

Poboljšanja robotskih usisavača serije e5 u odnosu na seriju robota Roomba® 800:

  • Sposobnost za čišćenje do 120m2
  • Funkcija virtualnog zida HALO sa dvostrukim djelovanjem
  • Visina prepreke (pragovi, tepisi…) do 1,5cm
  • Indikator punog koša
  • Nova Litij-ionska baterija 1 800 mAh
  • Novi dizajn robotskog usisavača

Vrijeme je da zauvijek zaboravite na borbe koje svakodnevno imate s klasičnim usisavačima. Izvlačenje usisavača, nedovoljno dugi kablovi i vaš umor mogu nestati zauvijek. Ovi robotski usisavači postat će vaša desna ruka i apsolutno će promijeniti vaš pogled na čišćenje. Roomba e5 prilagođena je vama i u potpunosti prati vaš životni stil.

Odaberite pametno čišćenje doma uz robotski usisavač iRobot Roomba e5154 model robotskih usisavača po promotivnoj cijeni od 3.999kn. Promotivni popust traje od 1.9. do 31.10.2018 ili do isteka zalihe (količine ograničene). Promocija vrijedi na iRobot Hrvatska prodajnim mjestima te na prodajnim mjestima eKupi, emmezeta, Harvey Norman, Links i Svijet medija. Detalje o akciji i proizvodu potražite ovdje.

Linker
15. travanj 2024 19:08