Uključi se i osvoji!

Osmjehni se kako oduvijek sanjaš - poklanjamo izbjeljivanje zubi i implantat!

Postoje znanstveni dokazi koji ističu osmijeh kao najvažniji element estetike lica. Također zdravi osmijeh uvelike pridonosi poboljšanju kvalitete života. Ako je to bio vaš problem, imamo rješenje!

 

Dobitnici natječaja su:

Izbjeljivanje i čišćenje s pjeskarenjem: Biljana Baranašić, Zagreb

Implantat: Darijo Jurišić, Zagreb

 

Važnost osmijeha ne određuje samo percepciju privlačnosti lica nego i percepciju vlastite osobnosti. Prisutnost narušene estetike u osmijehu pojedinca može značajnije utjecati na to kako osoba samu sebe doživljava ili kako je doživljavaju drugi.

Dugotrajno narušena estetika osmijeha može rezultirati i pomanjkanjem samopouzdanja, emocionalnom nestabilnosti, poteškoćama u interakciji s drugim ljudima, te narušenom funkcionalnosti žvakanja.

Kako biste doskočili tom problemu, i sami znate, potrebna je stručna pomoć. Dental Centar 4Smile pomaže ljudima vratiti osmijeh na lice, te zube održavati zdravima iz dana u dan, iz godine u godinu. Stavljajući umjetnost, znanost, iskustvo, tehnologiju i visoku profesionalnost na prvo mjesto, spaja funkciju i estetiku kao temelj oralnog zdravlja za danas i za budućnost. A sad ono najbolje - jednog od vas nagradit će upravo svojim znanjem i umijećem!

 

Što osvajam?

  • 1x Izbjeljivanje i čišćenje s pjeskarenjem zuba

Izvodi se Opalescence Boost tehnologijom (Vodikov peroksid 30%), profesionalnim preparatom za izbjeljivanje u ordinaciji. Postupak izgleda ovako - pacijent prvo dolazi na čišćenje i pjeskarenje zuba, a nakon toga na izbjeljivanje kod kojeg sam proces traje četiri puta po 15 minuta.

Vrijednost ovog poklona je: 2500 kn

 

  • 1x Ugradnja implantata

 Riječ je o titanskoj zamjeni za korijen zuba. Na zubni implantat ide nadogradnja i krunica koju pacijent sam plaća. U Dental Centru 4Smile na to ostvaruje popust od 10 %

Vrijednost ovog poklona je: 4680 kn

 

Želite li vratiti svom osmjehu i licu mladost, napokon se nasmijati od srca - prijavite se!

Natječaj traje od 17. do 24. listopada 2017. u 12 sati! Sve što trebate je ispuniti obrazac u cjelosti i lajkati Facebook stranicu Dental Centar 4Smile te stisnuti palčeve da nam se svidi baš vaš odgovor! Sretno!

 


Korak do prekrasnog osmijeha

Ivan Antolković, doktor dentalne medicine Dental Centra 4Smile naglašava kako je osobno svjedočio povećanju samopouzdanja i kvalitete života kod svojih pacijenata nakon estetskih i implantoloških zahvata u ustima.

"Svjestan problematike koju može doživjeti osoba s narušenim zdravljem zubi, te samom estetikom osmijeha, trudim se svakom pacijentu prići na iskren, empatičan i prijateljski način. Najbitnije mi je shvatiti što točno pacijent ne voli kod svog osmijeha i koje zdravstvene smetnje ima, zatim prilagoditi terapiju željama i mogućnostima." kaže dr. Antolković.

Centar dentalne medicine 4Smile obuhvaća sve djelatnosti stomatologije s naglaskom na estetsku stomatologiju i implantologiju.

Osim vlastitog iskustva doktor Ivan Antolković se oslanja na dokazanu dijagnostičku tehnologiju, provjerene protokole liječenja, te visokokvalitetne certificirane materijale, što sve zajedno pruža sigurnost pacijentu, ugodnost i dugotrajnost rada. Provjerite i sami!

 

Pogledajte kako to izgleda u Dental Centru 4Smile...

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Please don't insert text in the box below!

Možda će vas zanimati i ovo