Stručni tim Dental Centra 4Smile potrudit će se da se opet smijete kao nekad!
Uključi se i osvoji!

Osmjehni se kako oduvijek sanjaš - poklanjamo izbjeljivanje zubi i implantat!

Postoje znanstveni dokazi koji ističu osmijeh kao najvažniji element estetike lica. Također zdravi osmijeh uvelike pridonosi poboljšanju kvalitete života. Ako je to bio vaš problem, imamo rješenje!

Dobitnici natječaja su:

Izbjeljivanje i čišćenje s pjeskarenjem: Biljana Baranašić, Zagreb

Implantat: Darijo Jurišić, Zagreb

Važnost osmijeha ne određuje samo percepciju privlačnosti lica nego i percepciju vlastite osobnosti. Prisutnost narušene estetike u osmijehu pojedinca može značajnije utjecati na to kako osoba samu sebe doživljava ili kako je doživljavaju drugi.

Dugotrajno narušena estetika osmijeha može rezultirati i pomanjkanjem samopouzdanja, emocionalnom nestabilnosti, poteškoćama u interakciji s drugim ljudima, te narušenom funkcionalnosti žvakanja.

Kako biste doskočili tom problemu, i sami znate, potrebna je stručna pomoć. Dental Centar 4Smile pomaže ljudima vratiti osmijeh na lice, te zube održavati zdravima iz dana u dan, iz godine u godinu. Stavljajući umjetnost, znanost, iskustvo, tehnologiju i visoku profesionalnost na prvo mjesto, spaja funkciju i estetiku kao temelj oralnog zdravlja za danas i za budućnost. A sad ono najbolje - jednog od vas nagradit će upravo svojim znanjem i umijećem!

Što osvajam?

  • 1x Izbjeljivanje i čišćenje s pjeskarenjem zuba

Izvodi se Opalescence Boost tehnologijom (Vodikov peroksid 30%), profesionalnim preparatom za izbjeljivanje u ordinaciji. Postupak izgleda ovako - pacijent prvo dolazi na čišćenje i pjeskarenje zuba, a nakon toga na izbjeljivanje kod kojeg sam proces traje četiri puta po 15 minuta.

Vrijednost ovog poklona je: 2500 kn

  • 1x Ugradnja implantata

Riječ je o titanskoj zamjeni za korijen zuba. Na zubni implantat ide nadogradnja i krunica koju pacijent sam plaća. U Dental Centru 4Smile na to ostvaruje popust od 10 %

Vrijednost ovog poklona je: 4680 kn

Želite li vratiti svom osmjehu i licu mladost, napokon se nasmijati od srca - prijavite se!

Natječaj traje od 17. do 24. listopada 2017. u 12 sati! Sve što trebate je ispuniti obrazac u cjelosti i lajkati Facebook stranicu Dental Centar 4Smile te stisnuti palčeve da nam se svidi baš vaš odgovor! Sretno!