Čajoljupci navalite!

Obišli smo zagrebački Advent i pronašli mjesto gdje se osjećamo kao doma

Ako nas pitate, Osječajnik u Supercaffeu nezaobilazno je mjesto zagrebačkog Adventa!

 

Franck je na terasi zagrebačkog kafića Story Supercaffé uz božićnu čajanku predstavio još jednu atraktivnu lokaciju ovogodišnjeg zagrebačkog Adventa - Osječajnik, koji spaja jedinstveni zimski ugođaj uz toplu šalicu finog čaja.

 

Vesele, tješe, inspiriraju...

Franck čaj uz nas je već punih 50 godina. Bogatstvo okusa voćnih, biljnih, zelenih i crnih čajeva nezaobilazan je dio naših omiljenih rituala - tu su za svaku prigodu i raspoloženje, tješe nas, inspiriraju, pokreću, usrećuju, a Osječajnik utjelovljuje tu viziju branda koji nas poziva da slijedimo svoj osjećaj.

Foto: Franck

Uz poseban adventski ugođaj, posjetitelji u Osječajniku mogu odabrati odgovarajući poklon za svoje najdraže - Franck čaj koji dolazi u posebnom blagdanskom ruhu sa simpatičnim porukama inspiriranim našim osjećajima i svakodnevnim životnim situacijama. 

U ponudi je šest okusa čaja - Šipak&Kupina, Exotic Green, Brusnica, Menta&Limunova korica, Kamilica te Jabuka i cimet - za koje možete odabrati blagdansko pakiranje s prigodnom porukom.

 

Čajni kokteli s rumom i ginom

Gosti, među kojima su se našli i Edita Misirić i Ivan Vukušić, tako su u Osječajniku odabrali svoj idealni čaj, a kušali su i čajne koktele s rumom i ginom koje su pripremali Franckovi baristi. 

Foto: Franck

Osim klasičnih i već poznatih okusa, Franck je ove sezone lansirao nove jedinstvene kombinacije okusa čaja kao što su Menta&Limunova korica te Superiore Tea Topli zagrljaj. Okus Menta&Limunova korica svim čajoljupcima nudi jedinstvenu aromu, a punoća mente savršeno se upotpunjuje sa svježinom limunove korice, dok je Superiore Tea Topli zagrljaj na bazi kurkume i đumbira aromatizirana mješavina biljnog čaja kojoj neodoljivi miris daju jabuka i cimet.

Svi ljubitelji čaja i njegovih raznolikih aroma tijekom Adventa će moći uživati u bogatoj lepezi okusa, ali i lijepih osjećaja u Franck Osječajniku. Dakle, tražite li oazu koja će vas toplinom, ambijentom i mirisima podsjetiti na dom i prizvati pravi božićni ugođaj, ne tražite dalje - Osječajnik ima sve što vam treba.

 

Promo

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Možda će vas zanimati i ovo