Ajme, koje veselje!
 Foto: Promo
Miris od kojeg su satkana najljepša sjećanja

NIVEA predstavlja parfeme za nju i njega

Mirisi nam pomažu da se sjetimo životnih događaja s puno više detalja i emocija, a miris legendarne NIVEA kreme među rijetkima ima moć da generacije u trenutku vrati u vrijeme kad su prvi put u životu otvorili plavu limenku.

Miris je to koji nas podsjeća na djetinjstvo, veselje, njegu i upravo je zato pretočen u dva jedinstvena proizvoda - NIVEA Eau de Toilette za nju i njega - kako biste se svaki dan jednostavnim pritiskom na pumpicu bočice mogli podsjetiti na taj jedan ljepši i bezbrižniji dio svog života.

NIVEA Eau de Toilette parfemi tako su svojevrsni hommage omiljenoj NIVEA kremi i plod su suradnje s majstoricom parfema Isabelle Abram, koja već 15 godina osmišljava jedinstvene mirisne kompozicije.

Za muškarce je osmišljen jedinstven miris, karakterističnih nota. Kombinacija snage i svježine osjećaju se u svakoj kapljici novog Eau de Toilette NIVEA Just Blue parfema, a zajedno tvore jedan moderan, muževan i svjež miris.

Ova dva nekonvencionalna, ali istovremeno klasična Eau de Toilette mirisa najljepši su način kojim ovog Božića svojim voljenima možete pokazati koliko vam je stalo te zajedno s njima stvoriti nova sjećanja za budućnost.

NIVEA EAU DE TOILETTE

Svježina, čistoća i njega: poznati miris NIVEA kreme koji u mnogima od nas budi najljepša sjećanja iz djetinjstva i pobuđuje osjećaj sigurnosti, od sad dolazi u predivnoj bijeloj bočici. Mirisna nota đurđica, Ylang Ylanga, frezija i esencija ruže naglašavaju ženstvenost, a miris, kao i krema, jednostavno obavija sva vaša osjetila. U najljepšem dobu godine, ovo je dar koji će svaka žena rado naći pod svojim borom.

NIVEA MEN EAU DE TOILETTE JUST BLUE

Eau de Toilette NIVEA MEN Just Blue pravi je muževni miris. Opore i voćne note, zajedno s jedinstvenom svježinom, tvore miris koji idealno pristaje svakom modernom muškarcu. Blaga nota drva budi osjećaj ugode i topline, dok istovremeno esencije grejpfruta, limete i morske soli osiguravaju neponovljivi osjećaj njege i svježine – stvarajući tako božanstvenu simbiozu koja savršeno nadopunjuje NIVEA svijet mirisa.

Foto: Promo
Ne znamo za vas, ali nas baš veseli ovaj novitet iz Nivee.

NIVEA Eau de Toilette mirisi za muškarce i žene bit će dostupni u prosincu 2017. godine, i to u drogerijskim lancima.

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite www.nivea.hr

Linker
25. travanj 2024 13:48