Olakšajte si život

Neka iRobot Roomba 866 postane i vaš novi kućni ljubimac

Usisavači su jedno od osnovnih pomagala za čišćenje doma koje treba uzeti u ruke barem jednom tjedno. No, morate li baš vi usisavati? Koga od ukućana zadužiti za taj nikome omiljen posao?

Ne morate nikoga opteretiti ovim poslom, iRobot Roomba će sa zadovoljstvom usisati vaš stan, a vi možete uživati u slobodnom vremenu s obitelji i prijateljima.

Novi standardi

iRobot Roomba serija 800 postavlja nove standarde za kvalitetno čišćenje. Ukupnu učinkovitost usisavanja povećava revolucionarna tehnologija čišćenja AeroForce za 50 posto. Do 5 puta više snage usisavanja nadopunjava nova gumena četka s vodilicama koje učinkovito skupljaju prašinu, dlake kućnih ljubimaca, grubu i jako finu prljavštinu sa svih vrsta podova i tepiha.

Osim toga, Roomba 866 ima tiši rad, više nego udvostručen vijek baterije, te udvostručava kapacitet za rasute nečistoće ili prašinu.

Temeljito čišćenje

Robotski usisivač Roomba 866 opremljen je svime što je potrebno za temeljito čišćenje vaših podova i jednostavan za rukovanje. On će vam pomoći s vašim svakodnevnim radom na izuzetno ugodan način. U sve pogodnosti ovog robotskog usisivača uvjerila se i Antonija Blaće:

"Kome je još usisavanje omiljeno? Nikome, pa ni meni. Ali ja sada imam novoga ljubimca, Roombu koja usisava umjesto mene. Moj robot koji svaki dan nadmaši moja očekivanja i zato sam sve više i više zadovoljna svojom odlukom što sam ga kupila!"

I poznata voditeljica Antonija Blaće oduševila se Roombom jer sada ima više vremena za uživanje u svom čistom domu.


Štedi vrijeme i novac

Investirajte u budućnost, svoje dragocjeno slobodno vrijeme i čisti dom, nabavite ovog izvrsnog robotskog ljubimca, ne samo da ćete uštedjeti svoje vrijeme, nego i novac! Uživajte u slobodnim trenucima jer su oni, kao što znate i sami, dragocjeni.


iRobot Roomba 866 od 15. 9. do 31. 10. 2016. možete pronaći po akcijskoj maloprodajnoj cijeni od 3.999,00 kn kod ovlaštenih prodavatelja: Elipso, iRobot kiosk - Arena Centar Zagreb, eKupi, Emmezeta, Harvey Normann i na www.irobot.hr, a dodatne informacije o proizvodu i akciji nalaze se ovdje.

Linker
16. travanj 2024 03:59