U zadnjem dijelu trgovine moguće je zaviriti u 'Insta beauty bar' i prepustiti se tretmanima popularnim Elemis aparatom za njegu kože.
 Foto: Press
Elemis Beauty

Luksuzni britanski spa brend broj 1 otvorio trgovinu u srcu Zagreba

Mesnička 8 je nova zagrebačka adresa gdje se nakon gotovo pet godina uspješne distribucije Elemisa na ovim prostorima, konačno otvorio i prvi maloprodajni dućan.

Svi Elemis proizvodi od sada su dostupni na jednom mjestu, a svaki kupac ovdje može pronaći profesionalni savjet oko njege kože lica i tijela, ili neke problematike kože.

Na ovoj lokaciji kupci se mogu informirati oko svakodnevne njege Elemis proizvodima za koje smo sigurni da će svatko naći idealan za sebe. Bilo da je riječ o anti ageingu, čistoj hidrataciji, njezi za muškarce ili njezi tijela, Elemis Croatia team rado će vam pomoći.

Prirodno i klinički ispitano

Kao luksuzni britanski spa brend broj 1 u njezi kože, Elemis je na tržištu već više od 27 godina i pruža klijentima klinički dokazane proizvode i terapije. Svi proizvodi iz portfelja su klinički ispitani i napravljeni od najboljih sastojaka dobivenih iz prirode. Njihovi mirisi vam daju jedinstveno iskustvo sa stvarnim rezultatima.

Drugačiji koncept

U zadnjem dijelu shopa, nalazi se malo drugačiji koncept - "Insta beauty bar", a to je mjesto gdje klijent dolazi u pauzi, nakon ili prije posla može napraviti tretman za lice u roku 15 ili 45 minuta.

Tretmani se rade Elemis aparatom za njegu kože koji se sastoji od 5 postojećih tehnologija za lice:

  • ultrazvučni piling,
  • terapija svijetlom,
  • galvanske struje,
  • kisik te
  • mikrostruje.

Tehnologije aparata mogu se kombinirati do 3 u jednom tretmanu, a 8 različitih aktivatora, posebno će se prilagoditi vašoj koži.

U blagdanskom dugu, na otvorenju trgovine prisustvovali su Jelena Glišić, Igor Barberić, Lucija Lugomer, Ana Miščević te mnogi drugi kojima je ambasadorica brenda Antonija Stupar Jurkin otkrila detalje o njezi svoje lijepe kože i o novoj Elemis lokaciji gdje su svi gosti imali priliku konzultirati se oko njege kože i isprobati proizvode.

Više informacija možete dobiti upitom na službenu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pozivom na broj 097 609 10 44.

Linker
19. travanj 2024 19:22