U ovome izdanju Kronika sluđene mame saznajte koliko je ne jednostavno nabaviti kupaći kostim na otoku.
 Foto: Privatni album
Kronike sluđene mame

Kako nabaviti kupaći na otoku i naći apartman iz snova - u špici sezone!

Idućih nekoliko tjedana pridružite mi se u ludosti boravka na moru s dvoje djece u kući s roditeljima, koja se iznajmljuje turistima.

Opće je poznata činjenica kako se Dalmatinci (kojima, bez obzira na svoju zagrebačku adresu ipak pripadam) ne kupaju u moru prije određenog datuma. To bi bilo prvi srpnja. Bez obzira na temperaturu, to se jednostavno ne radi.

Negdje duboko u mojoj podsvjesti, ta misao je plutala dok sam se pakirala, i uspjela sam zaboraviti sve kupaće u Zagrebu. Sada moram naći nešto u čemu ću se kupati među ograničenim izborom i ravno tri dućana. Napola mi je uspjelo, a vi se zavalite i pogledajte kako.

U ovome izdanju Kronika sluđene mame saznajte koliko je ne jednostavno nabaviti kupaći kostim na otoku u špici sezone, i poslušajte savjete za rezerviranje apartmana iz snova.

Nema dosade

Idućih nekoliko tjedana pridružite mi se u ludosti boravka na moru s dvoje djece u kući s roditeljima, koja se iznajmljuje turistima. Pokazat ćemo vam naše najdraže plaže i skrivene kutke otoka Hvara. Predstavit ću vam zanimljivosti koje se ne mogu pronaći na turističkim kartama ni vodičima, a sve kroz kaotičnu svakodnevicu mame na porodiljnom.

Prvo izdanje Kronike sluđene mame možete pogledati ovdje.

P.S. Ako ste slučajno zaboravili, Margaritu i dalje možete pratiti na našem portalu, ali i na Fejs stranici Margot te na Instagram profilu @margot_margarita.

Linker
20. travanj 2024 14:03