Redoviti odlazak u saunu trebao bi biti dio naše osobne higijene, jer ima toliko dobrobiti za naše zdravlje.
 Getty Images/iStockphoto
UKLJUČI SE I OSVOJI!

Jer vi to zaslužujete i trebate: Dobitnici 4 wellness paketa za dvije osobe!

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i osvajajte nagrade! Ovoga puta pripremili smo vam nešto posebno - opuštajući ritual na kojega često zaboravimo koliko nam treba i godi...


Kako do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu vam dostavljamo poveznicu na stranicu s našim tjednim nagradnim natječajem.



Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo! Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti ni jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.

Svakog tjedna priređujemo izbor sadržaja baš po vašem izboru, pripremamo dodatne teme koje ćete čitati prvi, a usto vas i nagrađujemo!


Što osvajam?

Ako se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 4. studenog 2019. u 11 sati, možete osvojiti:

  • 4 wellness paketa za dvije osobe koji uključuju 3 sata saune i 30 minuta masaže leđa

Press
Kad ste si posljednji put priuštili malo vremena samo za sebe?

Priuštite si wellness. Vaš duh i tijelo bit će vam zahvalni.
DOBITNICI SU:
Željka Majić, Slavonski Brod
Filip Pintarić, Pušćine
Marijan Tandara, Zagreb
Aida Imširević Smoljak, Zagreb

Pod stresom ste? Znamo kako se riješiti negativne energije!

Dopustite si nezaboravne trenutke wellnessa - zen oaza koja opušta tijelo i jača duh.

Residence Wellness u zagrebačkoj Dubravi, savršena je oaza za sve ljubitelje masaža, sauna, tretmana lica uz aromatične relax čajeve i meditativnu glazbu.


Briga o vlastitom tijelu

"Burnout sindrom" je pojam kojim odgovorite na pitanje poznanika "kako je na poslu"? Napeti ste u ramenima ili imate osjećaj u prsima kako ne možete dobro udahnuti...

Sad je pravo vrijeme da počnete misliti na sebe i svoje tijelo. Tijelo pamti sve što u njega unosimo, kako se prema njemu ponašamo i da li ga njegujemo. Biti odgovoran prema svom tijelu, nije simbol prestiža ili nekog nedokučivog luksuza.

Briga o vlastitom tijelu, kroz fit lifestyle ili wellness tretmane, odlika je modernog čovjeka. Stresna sredina, obaveze i velika očekivanja drugih od nas; priznajte da i vi imate velika očekivanja od sebe samih, kriju napeto stanje kojem su izloženi duh i tijelo. U tom stanju, prije ili kasnije dolazi do kroničnog umora ili procesa pogodnog razvoju određenih poremećaja, pa čak bolesti, kao npr. poremećaj sna, ishrane itd.


Press
Ako vi nećete misliti na sebe i svoje zadovoljstvo, tko će!?

Odvojite vrijeme za sebe

Idealno mjesto za nadolazeće hladnije dane definitivno je Wellness Residence, tiha zen oaza smještena u zagrebačkoj Dubravi. Mjesto opuštajućeg ozračja krije saune koje će vam pomoći u jačanju duha i opuštaju tijela.

Wellness Residence u svojoj ponudi ima čak 3 različite vrste sauna gdje i oni najizbirljiviji mogu pronaći nešto za sebe.

Ako ste više ljubitelj visokih temperatura i niske vlažnosti zraka FINSKA sauna je pravi izbor za vas, ako pak više preferirate nešto niže temperature PARNA kupelj ili TURSKA sauna jasan su izbor.

Posebnost BIO saune leži u posudi sa svježim biljem koje se kuha na pari. Ekstrakti iz bilja se oslobađaju i ugodan miris ispunjava prostor saune. Koža se pri takvoj temperaturi opušta i iz nje se izlučuju toksini, a u tijelo ulazi para bogata ljekovitim aromama.

Sve tri saune djeluju blagotvorno na zdravlje, te imaju pozitivan učinak na cijelo tijelo. Idealan sljedeći korak nakon saune je masaža. U Wellness Residenceu savršeno se uklopila MADEROTERAPIJA, vrsta masaže koja pomaže u borbi s celulitom. Uz ovu vrstu masaže tu je i tradicionalna anticelulitna masaža, sportska masaža..

Sad je savršeno vrijeme da si priuštite blagodati masaže i saune. Učinite nešto za sebe, vaše tijelo će vam biti zahvalno.

Linker
25. travanj 2024 08:12