Predstavit ću vam zanimljivosti koje se ne mogu pronaći na turističkim kartama ni vodičima.
 Foto: Privatni album
Kronike sluđene mame

Jelsa, gradić nasrid Hvara: Prvo povijest, pa zabava

U novom video serijalu, naša dobro poznata momzilla otkriva nam još jednu zabavnu stranu majčinstva te nam pokazuje kako je život na otoku itekako zanimljiv.

Gradić Jelsa mjesto je gdje se odvija radnja naših sluđenih avantura. Tu sam rođena, odrasla i polazila školu, bar do dvanaeste godine,. Sada ovdje dolazim na ljetovanje sa svojom obitelji.

Ovo malo i mirno mjesto smješteno je pri sredini otoka, ima veliku zaštićenu luku, i od velike je važnosti za stanovnike radi direktne katamaranske linije s Bračem i Splitom. Nakon Hvara, najvažnije je mjesto na otoku.

Lude avanture

Idućih nekoliko tjedana pridružite mi se u ludosti boravka na moru s dvoje djece u kući s roditeljima, koja se iznajmljuje turistima. Pokazat ćemo vam naše najdraže plaže i skrivene kutke otoka Hvara. Predstavit ću vam zanimljivosti koje se ne mogu pronaći na turističkim kartama ni vodičima, a sve kroz kaotičnu svakodnevicu mame na porodiljnom.

U ovom izdanju kronika moram vas zagnjaviti s kratkom povijesti mjesta, jer kako biste inače saznali gdje se plesalo do zore na najmanjem disku na svijetu.

P.S. Ako ste slučajno zaboravili, Margaritu i dalje možete pratiti na našem portalu, ali i na Fejs stranici Margot te na Instagram profilu @margot_margarita.

Linker
16. travanj 2024 03:30