NAGRAĐUJEMO VJERNOST

Dobitnici 5 Biobaza Hair tretmana za rast i jačanje kose su...

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i osvajajte nagrade! Biobaza predstavlja novi proizvod u svojoj Hair liniji - revolucionarnu formul za rast i jačanje kose, a mi ih darujemo vjernim newsletter pretplatnicima!

 

Dobitnici su:

  1. Goran Bartolović, Zagreb
  2. Dobrila Stančić, Grubišno Polje
  3. Srđan Barać, Sisak Caprag
  4. Martina Marić, Zagreb
  5. Snježana Milanović, Pula

O načinu preuzimanja nagrade dobitnike ćemo obavijestiti e-mailom na adresu koju su ostavili u prijavi za nagradni natječaj.


Kako do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu se nalazi obrazac za prijavu na naš nagradni natječaj.


 

Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo! Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti ni jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.

Svakog tjedna priređujemo izbor sadržaja baš po vašem izboru, pripremamo dodatne teme koje ćete čitati prvi, a usto vas i nagrađujemo!


Što osvajam?

Ukoliko se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 10. lipnja 2019. godine do 12:00 sati možete osvojiti:

  • 5x Biobaza Hair tretmana za jačanje kose

 

Novo u Hair liniji

Nutrikozmetički tretman za rast i jačanje kose

Biobaza je svoju Hair liniju za njegu kose proširila jednim inovativnim proizvodom - Nutrikozmetičkim tretmanom za rast i jačanje kose, a koji se sastoji od prirodnog eliksira (seruma) za njegu vlasišta i dodatka prehrani (kapsula) s idealnim omjerom vitamina i minerala za 40-dnevni ciklus obnove i poticanja rasta kose te revitalizaciju kože. Prirodni eliksir za vlasište sadrži aktivni sastojak - *Redensyl, u potpunosti razvijen i klinički ispitan u švicarskom laboratoriju.

Redensyl je kozmetički sastojak koji unaprjeđuje matične stanice te aktivira brzinu rasta vlasi. Djeluje na matične stanice folikula kako bi se uravnotežio prirodan ciklus rasta i obnove kose te štiti stanice od odumiranja.

 

Klinička studija s Redensylom obuhvatila je 26 volontera sa 3. i 4. stupnjem alopecije, a podaci nakon 84 dana ispitivanja pokazuju sljedeće rezultate (kod 85% zadovoljnih ispitanika):

  • rast između 10.000 i 28.200 novih vlasi (= 3 ciklusa transplantacije kose)
  • bolju kvalitetu kose
  • veću gustoću kose
  • smanjenje ispadanja kose

Osim Redensyla, prirodna, nemasna i brzoupijajuća formula Eliksira za vlasište obogaćena je ekstraktom koprive koji pomaže ojačati korijen kose, ricinusovim uljem koje njeguje i uljem mente koje smiruje nadraženo vlasište. Eliksir se preporučuje koristiti svakodnevno uz dodatak prehrani - kapsule, koje sadrže koktel visokokoncentriranih vitamina i minerala, poput cinka, biotina i selena koji doprinose održavanju normalne kose; bakra koji doprinosi normalnoj pigmentaciji kose; vitamina C koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena; vitamina B2 i nikotinamida koji doprinose održavanju normalne kože.

Za najbolje rezultate, kombinacija kapsula i Eliksira iz Biobaza Nutrikozmetičkog tretmana, preporučuje se koristiti uzastopno tri mjeseca.

Biobaza Nutrikozmetički tretman za rast i jačanje kose potražite na policama drogerija po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 199,90 kuna ili u web trgovini.

 

Svidio vam se ovaj članak? Prijavite se na Živim.hr newsletter i ne propustite slične priče!

Možda će vas zanimati i ovo