Getty Images/iStockphoto
Uključi se i osvoji

Dobitnici 10 detox coffe break tretmana su...

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i osvajajte nagrade!  

Ovaj natječaj je završio. Dobitnici su:

  1. Marijana Rebac Dešić, Rijeka
  2. Lara Kovačić, Zaprešić
  3. Lidija Lapić, Slunj
  4. Dunja Đurica, Zagreb
  5. Anamarija Šešek, Zagreb
  6. Maja Antolković, Sveti Ivan Zelina
  7. Snježana Drusany, Zagreb
  8. Suzana Čučković, Ivankovo
  9. Irena Kesić, Zagreb
  10. Viktorija Ivezič, Velika Gorica


Kako do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu vam dostavljamo poveznicu na stranicu s našim tjednim nagradnim natječajem.



Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo! Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti ni jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.

Svakog tjedna priređujemo izbor sadržaja baš po vašem izboru, pripremamo dodatne teme koje ćete čitati prvi, a usto vas i nagrađujemo!

Što osvajam?

Ako se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 15. travnja 2019. u 11 sati, možete osvojiti:

10x coffee break tretmana


Pripremite kožu za proljeće

Zima sa onime što nosi u našim krajevima, od izloženosti hladnom zraku ili vjetru, te suhom zraku grijanih prostorija, našu kožu uništava. No, osim što koži u zimsko doba nedostaje vlage, ona također u to doba ima sporije metaboličke procese: sporija je izmjena tvari, sporije se obnavlja, a brže gubi tvari i kvalitete koje su joj potrebne za zdravlje i mladolik izgled. Srećom, proljeće je došlo i potrebno je probuditi kožu. Ovaj proces buđenja događa se prirodno, no potpomognemo li proces revitalizacije i regeneracije, naša koža zasjat će proljetnim sjajem već nakon prvog tretmana. Ubrzat ćemo izmjenu tvari te zablistati vitalnošću i svježinom.

Koža će vam biti meka i hidratizirana.

Tretman EXCHANGE & DETOXS pomno je osmišljen kako bi potaknuo kožu na ubrzan rad nakon zimske hibernacije. Direktnom aplikacijom vitamina i antioksidanata prije samog tretmana osiguravamo njihovu aktivnost u koži, te antioksidativno tj. detox djelovanje kako bi se koža oslobodila zimskih toksina većinom nakupljenih radi sporije izmjene tvari tijekom zimslih mjeseci.


Detoksikacija je prvi korak buđenja kože koji je dubinski aktivira, ali je ujedno i priprema za unos ostalih aktivnih i nutritivnih sastojaka u ovom tretmanu.


Tako smo za naše klijentice, pod stručnim okom naših iskusnih suradnika, ovaj tretman pojačali sa zobi kako bi se obnovila kožna barijera te se smanjio transepidermalni gubitak vode tipičan za zimsko doba; zatim sa kofeinom kako bi se obnovilo kožno tkivo i ubrzala izmjena tvari. Acai bobice koristimo za dodatni anti-ox boost; ulje konoplje za jačanje imuniteta kože i ubrzanu zmjenu tvari; probiotike za jačanje dobre bakterijske strukture, hidrataciju i regeneraciju; avokado ulje i ulje noćurka za dodatni vitaminski boost no unutar masne cjeline kako bi koža bila dugotrajno meka i hidratizirana. Hijaluronska kiselina je tu za još malo hidratacije te wakame alge kao pojačani izvor minerala i onu neodoljivu mladolikost.

Javite nam se na link ili na telefon 01/7701-041

http://imestetica.hr/


Linker
19. travanj 2024 23:33