Nagradni natječaj

Dobitnica Foreo LUNA 3 uređaja za čišćenje lica je...

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i osvajajte nagrade!


OVAJ NAGRADNI NATJEČAJ JE ZAVRŠIO

Dobitnica je:

Andrijana Tudor, Split


Kako do nagrade?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu vam dostavljamo poveznicu na stranicu s našim nagradnim natječajem.

Prepoznali ste naš portal kao internetsku adresu na koju svakog dana rado navratite?

Pratite nas redovito jer vas nagrađujemo! Želite se inspirirati pričama ljudi iz stvarnog života, kuhati po nekim novim receptima ili jednostavno doznati novosti iz područja zdravlja, prehrane i vježbanja? Tada više nemojte propustiti ni jednu priču i pretplatite se na naš newsletter.


Što osvajam?

Ako se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 3. kolovoza 2020. do 11 sati možete osvojiti:

  • 1 x LUNA 3 + 1 x Micro-Foam Cleanser

Savršeno preplanuli ten i njega kože uz FOREO LUNA 3


NAJNJEŽNIJE ĆIŠĆENJE LICA ZA LJETNE VRUĆE DANE

LUNA 3, švedskog beauty brenda FOREO, je prvi uređaj za čišćenje kože na tržištu koji kombinira ultra mekanu, higijensku četkicu za čišćenje lica s nizom posebnih mogućnosti za masažu kojima se upravlja isključivo putem aplikacije FOREO For You dostupne preko Google play ili App store za Android ili iOS uređaje.


Čišćenje lica

Ovaj inovativni uređaj za čišćenje lica uklanja nečistoće, sebum i mrtve stanice u samo 1 minuti, održavajući vašu kožu glatkom i čvrstom. Ako ste proveli dan na plaži sunčajući se, onda biste, kad dođete kući, trebali očistiti lice. Uklanjanje kreme za sunčanje ili bilo kojeg oblika SPF-a vrlo je važno kako biste izbjegli začepljene pore, što može dovesti do pojave akni. Redovnim čišćenjem uklanjate mrtve stanice kože i samim tim omogućavate da vaš preplanuli ten traje još dulje. Uvedite LUNA 3 u svakodnevnu rutinu, ujutro i navečer, i uživat ćete u svim prednostima nježnog čišćenja lica.

Opustite se uz masažu lica

Osim čišćenja, LUNA 3 omogućuje anti-age masažu koja targetira područja lica sklona borama te podiže kožu za ljepši, blistaviji i mladolikiji ten. Masaža će poboljšati cirkulaciju što će rezultirati svježim, zaglađenim tenom, djelovat će i na čvrstoću kože. Posebno prilikom ljetnih mjeseci kada dolazi do nakupljanja i zadržavanja tekućine što dovodi do naotečenosti lica. Upravo u takvim situacijama masaža lica može biti jednostavno rješenje. Osim što ćete za vrijeme tretmana uživati, masažom lica ćete poboljšati tonus kože i mišića te usporiti proces starenja.

LUNA 3 prilagođena je svakom tipu kože, u različitim bojama: normalna koža - Pearl Pink, osjetljiva – Lavander i mješovita – Blue

Više o uređaju saznajte na na www.foreo.com

Linker
18. travanj 2024 01:46