Novitet u Biobazinoj anticelulitnoj njezi su BODY REFORM kapsule - dodatak prehrani s biranim sastojcima.
 Foto: Promo
Biobaza Anticellulite kolekcija

Celulit nestaje dok kažeš… ANANAS!

Biobaza farmaceuti ovog proljeća predstavljaju vam novu ANTICELLULITE liniju – inovativne, prirodne formulacije s visoko kvalitetnim bromelainom iz ananasa, kofeinom i L-karnitinom – koja u tri koraka nudi jedinstveno, cjelovito rješenja za njegu celulitom zahvaćene kože.

Celulitu je odzvonilo jer iz razvojnog laboratorije Biobaza prirodne kozmetike stiže nova kolekcija ANTICELLULITE proizvoda, koju čine tri proizvoda: Gel za učvršćivanje kože, Krema za oblikovanje tijela i BODY REFORM Nutrikozmetički tretman za tijelo (Serum + Kapsule).

Uz moćne sastojke iz prirode, poput bromelaina iz ananasa, ekstrakta divljeg kestena, eteričnog ulja ružmarina i cedra, ulja sjemenki lješnjaka te kofeina i đumbira, novitet u anticelulitnoj njezi su BODY REFORM kapsule - dodatak prehrani s biranim sastojcima koji pospješuju tretman celulitom zahvaćene kože.

Ova tri proizvoda omogućuju cjelodnevnu, cjelovitu njegu koja učinkovito potpomaže postizanje zdravog izgleda kože.

Za dobro jutro

Gel za učvršćivanje kože osvježavajuće je, lagane teksture, a zahvaljujući koncentratu bromelaina iz ananasa osigurava koži prirodan lifting učinak. Obogaćen ekstraktom divljeg kestena, potpomaže proces izlučivanja štetnih tvari iz kože, dok eterična ulja mente, ružmarina i cedra pospješuju prokrvljenost kože, a dodatak aloe vere i hijaluronske kiseline koži osigurava cjelodnevnu hidrataciju. Brzoupijajuće teksture, Biobaza anticelulitni Gel za učvršćivanje kože idealan je dio jutarnjeg anticelulitnog tretmana jer ne ostavlja mastan trag na koži.

Za laku noć

Visoko koncentrirani prirodni sastojci, poput ekstrakta đumbira i eteričnog ulja cedra koji potiču bolju prokrvljenost kože, kofeina koji sudjeluje u razgradnji masnih stanica te vitamina A i E koji regeneriraju i vlaže kožu, idealan su kompleks Kreme za oblikovanje tijela. Dodatak njegujućih sastojaka, kao što je hijaluronska kiselina koja utječe na elastičnost i čvrstoću te karite maslac koji je njeguje i hrani, čini ovu Kremu za oblikovanje tijela idealnom za večernji anticelulitni tretman jer se može koristiti i za masažu.

Last minute BODY REFORM

Nutrikozmetički tretman jedinstvena je jer se protiv celulita bori na „dvije fronte“. Dvostruki pristup osigurava rezultate u kraćem vremenu. Kombinaciju koncentriranog seruma za njegu kože zahvaćene celulitom i dodatka prehrani (kapsula) na bazi bromelaina iz ananasa i L-karnitina tijekom 20-dnevnog, intenzivnog tretmana učinkovito njeguje kožu zahvaćenu i najtvrdokornijim celulitom. Dok ekstrakt divljeg kestena učvršćuje kožu i vraća joj tonus, kofein pospješuje razgradnju nakupina masnih stanica, a ulje sjemenki grožđa koži daje elastičnost i trenutno je zaglađuje. Za bolji učinak preporučuje se u kombinaciji s BODY REFORM kapsulama. Last minute BODY REFORM Kapsule su dodatak prehrani osmišljen s ciljem poboljšavanja vitalnosti i zdravlja kože. Aktivna formula sadrži bromelain iz ananasa, L-karnitin, vitamin C koji pridonosi stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože i zaštiti stanica od oksidativnog stresa, te biotin i cink za normalan metabolizam makronutrijenata i zdravu kožu.

Foto: iStock
Ovog ljeta biste se i vi mogli hvalili ovako zategnutom kožom.

Novu Biobaza ANTICELLULITE liniju potražite u dm-u i odabranim Müller prodavaonicama po sljedećim cijenama: Gel za učvršćivanje kože 54,90 kn, Krema za oblikovanje tijela 59,90 kn i BODY REFORM Nutrikozmetički tretman za tijelo (Serum + Kapsule) 129,90 kn.

Linker
12. travanj 2024 01:31