Program Svjesno roditeljstvo

Program Svjesno roditeljstvo je edukacijski program kreiran za roditelje i sve odrasle osobe koje imaju interes u polju dječjeg razvoja i roditeljske uloge pod školom Centar za integrativni razvoj u Zagrebu. Program je nastao iz dugogodišnjeg rada i iskustva na području osobnog razvoja te kao kombinacija osobnih iskustava voditelja programa i profesionalnog iskustva rada s odraslima i djecom, te adolescentima.

 Cilj programa Svjesno roditeljstvo je da se roditelji podrže u upoznavanju, podršci i razumijevanju svog djeteta te u stvaranju njihova kvalitetnog odnosa bez da imaju pritisak savršenstva u roditeljstvu. Roditeljstvo je najljepša, ali često i najzahtjevnija te najodgovornija uloga koju će većina nas odabrati.

Tim programa Svjesno roditeljstvo sačinjava petero integrativnih tjelesno-orijentiranih terapeuta s dugogodišnjim iskustvom rada s odraslima i djecom: terapeut Laslo Pinter, terapeutkinja i dječja psihologinja Matea Blažević, terapeutkinja i edukacijska rehabilitatorica Maja Petković, terapeutkinja Mihaela Richter i terapeut Tomislav Senečić.

"Svako dijete, kao i svaki roditelj su specifični, a djeca nas nesumnjivo potiču da rastemo kao osobe iz dana u dan. Stoga je svjestan put roditeljstva dvosmjeran put - dok mi kao roditelji podržavamo svoju djecu da narastu u punom sjaju, ona istovremeno traže da i mi rastemo za njih, ali i s njima."

Više o programu Svjesno roditeljstvo

Web: svjesno-roditeljstvo.com

E-mail: [email protected]